První úplněk roku 2019

Číslem roku 2019 je číslo 3 – tvořivost, cesta

Tak i úplňky v tomto roce bychom mohli využívat jako cestu k sebepoznání,k  vlastnímu rozvoji, tvořivě 

První letošní úplněk nastane 21.1.2019 a bude mít zesílenou právě tu trojku….. Měsíc bude ve Lvu, Slunce na přelomu Kozoroha a Vodnáře….

No bude to zajímavé: Lev to je oheň, Slunce, osobitost, předvádění se, i pýcha, ale také velkorysost… přesný protipól energie, kterou nese Měsíc, natož Měsíc zesílený úplňkem….

Tak bychom se měli připravit, že to s námi bude trošku „houpat“…. silný jang Lvího úplňku se bude trošku prát s jinem Měsíce… a na druhé straně, bychom mohli ty dva protipóly zkusit spojit, vytvářet rovnováhu skrze protiklady… vždyť samotný symbol dokonalosti je zobrazován jako monáda – jin jang…..

Na fyzické úrovni bude tento úplněk ovlivňovat hlavně srdce, cévy, krevní tlak a krevní oběh…. proto pozor na zbytečné přepínání fyzické i psychické, na přemrštěné emoce a zasílené Ego.

V tomto období se spíše vydat na procházku přírodou, dobré bude i lehké běžkování, když se budeme saunovat, tak nezapomínejme na dostatečné ochlazování a doplňování  vypocené vody pitím. Půst v nedděli před úplňkem nám rozhodně prospěje…..

Tak si ten první úplněk roku 2019 pěkně užijme! Aloha!