První úplněk v roce 2017 – 12.1.

První letošní úplněk nastane ve čtvrtek 12.1.2017….. Slunce v Kozorohu a Měsíc bude v Raku….zajímavé energie nás čekají – poněkud depresívní energie Kozoroha a citlivost Raka nás mohou zaskočit v situacích, kdy bychom se měli postavit k něčemu čelem, řešit věci bez emocí, také tam, kde bychom se potřebovali dotknout vlastních emocí, přijmout je a nenechat se jimi ovládat….. rozpor mezi tím, že budeme více cítit druhé než sebe nám může energii odebírat, uvádět nás do zmatku….. předejít tomu můžeme tím, že si najdeme v těchto dnech pár minut na zastavení, na ponoření se do sebe, že zkusíme svoje pocity identifikovat a prostě jen přijmout… ať už to bude strach, pochyby, obavy, pocit vlastní slabosti, pocit, že nejsme dokonalí, že jsme chybující, že máme nějaká omezení… prostě to jen přijmout, nehodnotit, neodmítat…. jsme jací jsme… a jen když to přijmeme, můžeme jít potom cestou postupných krůčků ke změnám…. 

Pomůže nám v tom i zaměření se na pořádné hluboké dýchání, třeba i hlazení oblasti kolem pupku… udržíme si tím energii a budeme se cítit silní, odolní a tak i situace, které nám tento týden přinese budou jen takovou cestou, výzvou… a nebudeme pod tlakem zvenčí „hroutit…….

Pozor na žaludek, na sliznice…. ženy ještě prsa, děloha a vaječníky… tyto orgány jsou nyní velice aktivní…. tak dobré kvalitní jídlo, klid při jídle, a možná trochu zapracovat na tom, že jsem „žena“… neuškodí…

Krásný přeúplňkový čas Vám přeji! Aloha!

008