Odkyselení organizmu a celkové osvěžení prostřednictvím koupele v himálasjké soli

V současné době kolují všude reklamy na zaručené prostředky k detoxikaci a ozdravení organizmu…. myslím si, že spousta z nich hraje na to, že jsme velice pohodlnné a jsme málo ochotni pro sebe, pro své zdraví skutečně něco udělat….. proto si radši kupujeme něco, co je bez práce….

 

Přitom je jednoduché a příjemné, připravit si osmotickou koupel z himálasjké soli, pěkně si v ní odpočinout a zlepšit tak ph organizmu, posílit sví zdraví….. i v pohádkách se říká: „sůl nad zlato“……

 

Osmotickou, tedy odkyselující koupel připravíme z cca půl kila himálajské soli tak, že totomnožství soli dáme do vany, zalijeme horkou vodou a necháme rozpustit, potom dotočíme vodu tak, abychom se co nejvíce mohli do ní ponořit…. a setrváme v ní asi 20 minut. Nepoužíváme žádné sprchové ani vlasové šampony ani mýdla. v solné koupeli si opláchneme i vlasy. Nakonec se nesprchujeme, jen se utřeme.

Pokud nemáme vanu, můžeme osmotickou koupel udělat v nějakém umyvadle: nejprve ponoříme   ruce , pak nohy a nakonec sedací lázeň vše po 10 minutách.

Doporučuji opakovat osmotickou koupel alespoň 1x do měsíce.

 

Samozřejmě není osmotická koupel samospasitelná, ale pokud ještě upravíme stravování, pohybový režim, zaměříme se na správné dýchání a psychickou hygienu, náš život bude příjemnější po všech stránkách.