Poselství Dejvá Li k jaru 2011

Poselství světelného průvodce Dejvá Li

18.března 2011

 

Moji milovaní,

 

Možná jste unavení po letošní zimě, možná jste unavení z přemíry informací, které se na vás denně valí, možná jste unavení z obav, které ve vás vyvolávají…

Neztrácejte naději, vše spěje k vyrovnávání nesrovnalostí života jak jednotlivců tak celých skupin i národů a států. K vyrovnávání nesrovnalostí v nakládání s vlastním životem, s přírodou, s tím, co vám bylo dáno, abyste to používali ke šťastnému životu v hojnosti a radosti.

Možná zapomínáte, že každý váš čin, myšlenka, pocit, vyvolávají v realitě otisk a ten otisk, tedy následek se projeví, dříve , či později.

Zkuste si všímat svých činů, myšlenek, pocitů, učte se, aby vaše činy, myšlenky a pocity byly láskyplné, potom i realita, ve které žijete bude jejich otiskem a bude láskyplná na všem projevených úrovních.

Zkuste žít tak, jakoby každý den byl ten jediný, který máte k dispozici a zároveň tak, abyste pokaždé, když den končí mohli říci: „ Prožil jsem tento den nejlépe, jak jsem uměl, děkuji.“

Věřte, že jediné, co je zdrojem šťastného života každého člověka, je jeho vnitřní pocit spokojenosti sám se sebou. Nikdo vás neučiní šťastným, to jen vy jste zdrojem svého štěstí.

A pokud dokážete činit sebe šťastným, vaše štěstí bude darem pro ostatní. Nečekejte, že vám láska přijde zvenčí, hledejte ji ve svém srdci a projevujte ji ostatním a vaše dny budou plné štěstí.

Zaměřujte se dennodenně na to, z čeho se můžete radovat a vaše radost poroste a bude impulzem k radosti ostatních.

 Přijměte dar nadcházejícího jara a energii nového počátku, nového zrození, oddělte se od své minulosti, nenechte se svazovat starými bolestmi a zraněními. Odevzdejte svoji minulost, poděkujte za ní a směle využijte možnosti nového začátku!

 Přeji Vám, aby letošní nový počátek spojený s příchodem jara byl pro vás šťastný!

 

S láskou Dejvá Li