Máj 2022

Letošní máj, tedy měsíc květen má zvláštní energie.

Celý tento rok nese silmou energii vztahů a to vztahů vyrovnaných, pravdivých a láskyplných…..

Vytvářet láskyplné, vyrovnané, pravdivé vztahy není vůbec jednoduché. Nejprve musím vytvořit vztah sám k sobě.

Nabrat odvahu a podívat se na sebe, jaký jsem, jaká mám plus a jaká mínus, zda jsem sám k sobě pravdivý, nebo se schovávám za masky, tituly, majetek, zdánlivé úspěchy, nebo jsem opravdový, odvážný, laskavý člověk…… zjistit, jaká mám omezení a buďto je přijmout, bez obviňování sebe sama nebo druhých, nebo zkusit je měnit….přijmout, že vlastní život mám ve svých rukou, že mi ho nikdo nezlepší ani nezkazí….. to je Cesta, po které když půjdu, bude to dřina, ale jedině tato Cesta mě povede k životu, který je opravdový, ve kterém je spokojenost, zdraví a Láska…..

Máj, Lásky čas….. takový ohraný slogan…… ale co to zkusit a právě ten máj vzít jako výzvu a 30. dubna v ohni spálit všechna vlastní omezení, dát si svobodu, právo na Cestu k Lásce…. ovšem nikoliv k zamilovanosti… ta je krásně romantická, ale je to prožitek na úrovni emocí, není to prožitek skutečně citový, stálý….

Přes zamilovanost se můžeme vydat ke skutečné Lásce… jde o to nejprve udělat práci se sebou a potom si vybrat, přitáhnot partnera, který je na stejné Cestě a obě ty Cesty zkoušet spojovat…. je to dřina, zábava a jde to…. ale je to Cesta… a v Cestě je cíl

Přeji Vám Láskyplný letošní máj! Aloha!