Krásné datum 22.2. 2019……

V pátek bude den s krásným datem: 22.2.2019…..celkem čtyři dvojky hned za sebou….. a na konci 9 posílená jedničkou před ní stojící….

No bude nás tento den směřovat k tolerantní a empatické komunikaci, bude to den, kdy Ego půjde stranou, kdy půjde dobře vyjednávat, domlouvat se, kdy celek bude mít silnou energii, tedy i prospěch celku bude silnější než … zájmy jednotlivce…. což může přispět opravdu k tomu, že se různé skupiny budou moci domluvit na něčem, co by již mělo být domluveno… ovšem při domlouvání nezapomeňme, že slovo dané platí, ale psané slovo, tedy dohoda, smlouva napsaná na papír a podepsaná zúčastněnými je určitou pojistkou, že domluvené bude také realizováno….

Pokud budeme jednat pod vlivem tvrdého Ega, asi dostaneme na kožich… tak Ego poslat na vandr a užívat toho smečkového domlouvání….být součástí smečky určitým způsobem zajišťuje bezpečí… nezapomínejme ale, že ve smečce platí jasná hierarchie, pravidla, jejichž dodržování členy smečky zajišťuje celé smečce přežití…… mrkněme se do přírody a tam hledejme návody jak spolupracovat ……

Tak si tento den prima užijte! Aloha!