Andělské cvičení pro dnešní den: Odpouštím odpouštím odpouštím….

Energii současných dní je poněkud „Hustá“…a ještě nějakou dobu bude… nicméně to neznamená, že máme propadat skepsi deziluzi rozčarování.

Abychom si udržovali dobrou náladu, svěžest a také zdravý selský rozum, můžeme tomu pomáhat „Odpouštěním“… 

Vzpomeňte na papiňák: když se v něm vytvoří velký tlak, píst se uvolní a upouští přebytečnou páru a tak nedojde k „výbuchu“…..

Útoky informací, víceméně dezinformací, manipulujících nás vědomě i nevědomě.  Spěch, stres, to vše živí náš strach, vztek, hněv, často i nevyjádřený, zadržovaý…. a to velmi ubližuje…. také snaha mít věci , lidi pod kontrolou, to nás omezuje…

Jak tedy předcházet tomu tlaku, pod který se dostáváme?

Odpuštěním:

Tak jako upouští úíst v papiňáku přetlak, tak můžeme odpouštěním přetlak v sobě upouštět a chránit se tak zbytečným emocím a bolestem těla i „Duše“….Technika odpuštění, kterou již dlouho používám, je jednoduchá a účiná.

V klidu se posadím, párkrát vydechnu a potom nejlépe nahlas pronesu: Odpouštím všem a všemu, odpouštím sobě, prosím za odpuštění, Amen, nebo Óm. Děkuji.

Nejlépe to je to dělat každý den, třeba před usnutím… tím nic nemůžeme pokazit. Nebo kdykoliv když se dostaneme do nepříjemné situace.

Vyzkoušejte, funguje .to.

Klidné zářijové dny Vám přeji, Ivana