Zimní Slunovrat 21.12.2016….

Ve středu 21.12.2016 nastane Slunovrat….. je to velice zajímavý den, kdy Slunce, symbol Světla, Života se podle přírodních a vesmírných cyklů vrací…. oznamuje nám začátek nového cyklu, cyklu, kdy končí vláda zimy, tmy a chladu…. začíná postupně nové období, předobraz nového obnovování a posilování životních sil nejen v přírodě, ale také v životech nás lidí….

Můžeme tento den využít jako svůj start do nové etapy života, můžeme tento den věnovat čas a pozornost tomu, že staré, nepotřebné, omezující opouštíme a vydáváme se cestou novou, cestou bez omezení, bez pochybností, strachu… pokud vědomě tento den přijmeme svá omezení, můžeme je přijmout a opustit, dát svobodu sobě a vnášet tak do vlastního života čerstvý tok energie Naděje, zdraví, úspěchu….

Jak tom prakticky uděláme?

Zcela jednoduše… již po probuzení se v den Slunovratu vědomě probereme… nejlépe s myšlenkou: díky za probuzení do dne, kdy se vrací Slunce, Světlo, Naděje…. pořádně se u otevřeného okna prodýcháme, protáhneme, a řejneme si: posiluji energii Naděje v sobě, posiluji svoji schopnost jít životem bez omezení, beze strachu, bez pochybností… a když přidáme chladnou sprchu, krásně se nastartujeme slunovratového dne… večer ještě můžeme zasednout na klidném místě a soustředit se do oblasti Srdečního centra, procítit zde teplo a světlo, poslouchat chvíli tlukost srdce, radovat se z toho, že prostě jsme….

Přeji Vám krásný Slunovrat, přinášející nám možnost přiblížit se sami k sobě a tedy následně i k druhým lidem!

Ivana

IMG_2436