Předvelikonoční úplněk

První jarní letošní úplněk nastane ve středu 23.3., je to úplněk zesílený energií nastávajících Velikonoc  – energií tohoto úplňku je obnovení, znovuzrození, nový začátek…. aby mohlo něco něco nového začít, musí předtím něco starého skončit… tak máme ještě několik dní k tomu, abychom staré záležitosti buď dořešili, něbo přijali to, že je nevyřešíme, tedy, abychom tyto záležitosti ukončili….a to nejen fyzicky, ale i emocionálně, energeticky…. když staré ukončíme, vytvoříme tak prostor pro to nové, co nás čeká, nebudeme zbytečně přicházet o energii setrváváním v minulosti….

Tento úplněk je vhodný pro očistu těla… saunou, koupelí, sprchou, otužováním… je vhodný pro očistu skrze odlehčení jídleníčku.. především od masa a těžkých jídel… jednodenní půstík nám určitě prospěje….

Meditace v tomto období může být na téma: Přijímám nové začátky, otevírám se novému, s odvahou a pokorou.

Můžeme si udělat malý rituálek – zasadit si semínka štěstí… zcela jednoduše: do květináče se zeminou zasadíme semínka se slovy: sázím semínka štěstí, žehnám jim, děkuji….. potom se o semínka budeme starat a radosvat se, jak nám pěkně štěstí raší a roste…. můžeme nechat to co zasadíme vykvést, potom uříznout a dát ještě do vázy, nebo nechat až do semen, ta ksklidit, usušit a schovat na další setbu příští jaro….

Krásný úplněk a krásné Velikonoce a celé jaro!!! Aloha!!

 

023