Svatojánská Noc 2014 – její energie..

Letošní Svatojánská Noc nám přináší šanci zapracovat na vlastní schopnosti žít skutečně Svobodně… když to dokážeme, potom se v našem životě objeví skutečná Láska, Hojnost, štěstí a spokojenost…

 

Je toho moc, co nám brání žíz opravdu svobodně – většinu z toho si nejsme schopni sami uvědomit, tudíž ani to měnit… můžeme na tom pracovat po celý rok… ale období Svatojánské Noci je tomu letos hodně příznivé a přímo nás vyzývá ke Svobodě se přibližovat…

 

Svoboda, Svobodně žít… co to vlastně je, jak to poznám, že žiju svobodně… Svoboda souvisí s pocity neohrožení, neoddělení, pocity jistoy a bezpečí založené na mém vnitřním nastavení… nesouvisí s tím, co se děje kolem mě, kdo je kolem mě, co mám či nemám…. svobodu nám brali nevědomě rodiče, učitelé, vychovatelé,….. následně kamarádi, partněři…. samozřejmě že nevědomě…. a proč, ptáte se?

protože jinak bychom nepochopili, že se máme Svobodě učit….

 

A Svoboda je dvojče Lásky… Láska, ta opravdová nepotřebuje vlastnit, omezovat, vyčítat, bát se, pochybovat… Láska je Svoboda a Svoboda je Láska….

 

A letošní svatojánské období je nakloněno nám lidem, zbavovat se omezení vlastní Svobody, nechávat vstupovat do vlastního života Lásku…. tak se tomu nebraňme a začněme to dělat…. tak to zkusme třeba společně, při svatojánském semináři..Aloha!!!