Jabloň s její energie

Jabloň je strom, který u nás v Čechách potkáváme všude. Je to nádherný a energeticky velice silný strom, má přímo čarovnou moc…..je to strom posvátný.

Pomáhá vnáčšet harmonii do našeho života, očišťuje od nečistot v těle i duši… podporuje plodnost nejen fyzickou, ale i mentální a uměleckou, podporuje tvořivost a dlouhověkost související s pocity vnitřníhi naplnění, radosti, svěžesti a blaženosti….

Posiluje nervovou soustavu a srdce, dodává nám odvahu a odebírá strach obecně a strach ze smrti, odmítání smrti a neschopnost se s ní vyrovnat. Pokud cítíme ztrátu ze smrti někoho blízkého, spočinutí pod jabloní nám pomůže toto přijmout a netrápit se.

Jabloň pomáhá od utrpení spojeného s čímkoliv. Je to strom plný Lásky, radosti, skromnosti a pokory… spojuje člověka s okolní přírodou a s ostatními tvory jí obývajícícmi.

Plod jabloně, jabloko je symbolem královské moci, kterou král při korunovaci přijímá jako zodpovědnost za vládu nad územím a lidmi …. úžasná symbolika!

 

Jak nám může jabloň pomoci na fyzické úrovni:

Jablka obsahují mnoho prospěšných látek, vitamínů, chrání naše buňky. Pomáhají při trávení, osvěžují… rovnají náš krevní tlak, cholesterol, posilují imunitu a vyrovnávají krevní cukr.

 

 

Nyní je doba, kdy jabloně kvetou a voní, každá chvilka strávená v přítomnosti jabloní nám prospěje, můžeme pod jabloní prociťovat vděčnost za život, za zdraví, radovat se…