Užijte si svatojánských energií v tomto roce!

Letošní svatojánské období bude velice zajímavé, nastane několik dní po úplňku!

Úplněk v pondělí 17. června to započne…. možnost zbavit se zbytečných nánosů emocí i myšlenkového balastu, který nás brzdí na Cestě k Otevřenosti, Opravdovosti a zavírá nám prožívání skutečných Zázraků…. ten balast to je strach,  z něho plynouci pózy, snahy ovládat druhé, tedy i sebe, usilování o dosažení zdánlivých úspěchů a snahy zviditelnit se skrze majetek, společenské postavení., skrze moc..

Toto vše nás zbavuje svobody, obírá nás o energii, o zdraví těla i Ducha.

Zkusme se v úplňkové době pořádně nadechnout, potom vydechnout, postavit se pořádně nohama na Zem, přiznat si co opravdu jsem, co opravdu chci a co jsem ochoten a schopen pro to také učinit!

A pokud jsem opravdový, třeba si přiznám, že bych chtěl něco, ale nejsem připraven pro to udělat maximum, nebo nevěřím, že bych toho mohl dosáhnout… tak prostě přijmu, že toto nemusí být v mém životě a rozhodnu se udělat něco, co bude pro mě reálnější, tedy i příjemnější, tedy dosažitelnější. Princip o čem pochybuji, čemu stoprocentně nevěřím, to se nemůže stát.

Taková sebereflexe krásně rezonuje s energií tohoto úplňku a může nás připravit na prožití svatojánského víkendu jako období, kdy se projevují Zázraky na všech úrovních.

Vybrat si místo, společníky na svatojásnký víkend ještě máme čas.

Nejlépe ho prožít na místě co nejméně zasaženém lidskou destruktivní činností, co nejmémě zasaženém smogem technickým, mechanickým, chemickým i emočním…… nejlépe vlastníma rukama se hrabat v zemi, s pokorou a rozvahou si vzít nějaké dary Matky Země třeba v podobě plodů, bylin a květin právě rostoucích a zrajících.

Vydat se v noci za lesními bytostmi, za vílami a skřítky, kteří chrání ty největší Poklady, jimiž je čistá voda, stromy, rostliny, kameny…..i vzduch……jen když se ztišíme, budeme jen pokornými pozorovateli, máme šanci tyto bytosti potkat, poznat a komunikovat s nimi. Přeji Vám krásné svatojánské období! Aloha!