Úplňková sprcha pro osvěžení těla i Duše…..

Brzy – v neděli nám nastane úplněk Měsíce…Beraní…. to si říká o malé připomenutí úplňkové sprchy:

 

Můžeme si vybrat – fyzickou vodní sprchu – stačí jen vlézt do sprchy, namixovat si vodu nikoliv ledovou, jen tak pěkně chladnou, potom se od nohou osvěžit, nebudu používat žádné mýdlo ani sprcový gel… jen vodu.. postupně celé tělo a potom rituálek s vodou v energiích úplňku: sprchuji se od vrcholku hlavy, nechám vodu stékat odshora dolů, a přitom si v duchu říkám představuji: kéž mě voda a úplněk Měsíce zbavuje všeho, co mi brání být zdravá, svěží, šťastná, spokojená, klidná….. kéž mi voda dodá zdraví, svěžest, schopnost radovat se, být vyrovnaná a klidná.  Potom se jen utřu…..

Sybolickou úplňkovou sprchu – nejlépe jeli Měsíc v úplňku vidět na obloze, ale jde to i když by byl schovaný… máme přestavivost…

Nejlépe venku pod svitem měsíčních paprsků se postavím / klidně oblečená, ale mohu se svléknout…a být nahá…/ a nejprve se prodýchám, potom zvednu ruce dlaněmi směrem k Měsíci, procítím dlaně a přestavím si, jak jimi protéká měsíční úplňkové Světlo a potom s rukama nahoře si představím, jak mě měsíční paprsky omývají, jak mě zbavují všeho, co mi brání být zdravá, svěží spokojená, šťastná…. chvilku tak setrvám, nakonec prodechnu do chodidel, abych se uzemnila a ruce spojím dlaně a položím je na prsní kost, prodechnu ještě ještě jednou a procítím vděčnost za tento rituál….

Je vhodné den před tímto úplňkovým rituálem vynechat maso a jíst jen lehkou vege stravu, dostatečně pít…

Krásný plněk všem! Aloha!

014