Program na červen 2015

Zábavný prožitkový seminář Svatojánská Noc

 

Magická Svatojánská Noc je spojena s letním Slunovratem, je plná kouzel a otevírá se prostor mezi světy, objevují se nadpřirozené síly….

Země se otevírá, nabízí své poklady…..ve starých bájích můžeme číst o pokladech přinášejících hmotné bohatství, v současné době nám nabízí poklady nehmotné : nacházet cestu k sobě, ke svému Srdci, a tím i  k druhým…. otevírá se prostor bohatství Lásky. Lásky skutečné, založené na svobodě, sounáležitosti, spolupráci a pochopení.

Letošní  Svatojánská Noc nám také pomůže učit se rozlišovat co je v našem životě směřování a co je manipulací, učit se směřovat sebe, možná i ty druhé, ale nemanipulovat a nenechat semanipulovat.

Rozvíjení schopnosti představivosti a vytváření vizí je velice příjemné a vzrušující, samozřejmě při pochopení zákonitostí Přírody, Bytí, tak, aby naše představy a vize byly v souladu s tím.

Pokud toto dokážeme, budeme žít šťastný spokojený život, ve kterém bude vše co potřebujeme na úrovni hmotné, citové i energetické.

POkud se rozhodneme společně letošní Svatojánskou Noc prožít, vyzkoušíme si některé příjemné rituály a techniky, které nám pomohou energii Noci využít…..načerpeme životodárnou energii z lesů, stromů, bylin, osvěžíme se vodou z lesních studánek, rybníků a tůní….necháme se prozářit světlem hvězd a Měsíce……

Vezměte si pohodlné oblečení, i mikinu, alespoň malou podložku na kterou si sednete, 3 čtvrtky, blok,  tužku, pastelky a tvrdé desky, abyste mohli kreslit a psát / třeba své přání…/….i toto použijeme k rituálkům…bílou svíčku, bílou bavlnku ccca 1 metr a bílou křídu….větší šátek a vodu na pití……

Sejdeme se 23. června 2015 v 19. hodin  v Rabštejnské Lhotě na parkovišti u rybníka za hospodou  a vyrazíme do tamních lesů za dobrodružstvím kouzelné Noci…. počítejte,že končit budeme za tmy… abychom měli šanci potkat svatojánské broučky, víly, skřítky a třeba zlaté kapradí….

Přihlášky do 17.6.

 

 

Relaxační a harmonizační cvičení v přírodě

 

Úterý 30.6. od 18 do 19,20hodin

Sejdeme se na parkovišti u rybníka v Rabštejnské Lhotě a půjdeme cvičit na louku.

Příroda, čerstvý vzduch, přirozený pohyb: trochu čikung, cvičení na posílení jádra, kineziologické  a dechové techniky, energetická cvičení, která vyrovnají základní živly v našem těle i mysli, troška meditace v chůzi, závěrečná relaxace .

Pohodlnné oblečení, podložku pod sebe a vodu na doplnění tekutin.

Přihlášky do 18.6.

Kontakt: 602477558, andel.ivana@seznam.cz

This entry was posted on 27.5.2015, in Akce. Bookmark the permalink.