Energetické cvičení na harmonizaci ženské energie s pomocí úplňku

Toto cvičení je velice příjemné a účinné na regeneraci ženských orgánů, ženského cyklu, ženské energie i psychiky…. nejúčinější je když je Měsíc v úplňku, ale můžeme jej provádět kdykoliv, použijeme vlastní představivost….

 

Lehneme si na zem na záda, ruce a nohy volně natažené, zavřeme oči, začneme sledováním vlastního dechu… tím se zklidníme, pomalu odchází napětí z těla, odcházejí běžné myšlenky…

Tak zůstaneme několik minut…. potom si bez usilování představíme jak ležíme venku, nad námi je noční obloha, na ní svítí jasný Měsíc v úplňku…. měsíc vyzařuje čisté stříbrné Světlo… pomalu zvedneme obě ruce, dlaněmi obrátíme k měsíci a představíme si, jak stříbrná čistá energie měsíce přechází do našich rukou, jakobychom tu energii do dlaní nadechovali… potom pomalu ruce přiložíme dlaněmi napodbřišek vydechneme a představíme si jak stříbrná čistá energie měsíce proniká do našeho podbřišku, do našich ženských orgánů…opakujeme to celkem 3x.  Potom ruce pustíme zvolna opět na zem, třikrát vydechneme ústy a pomalu rozhýbeme celé tělo a nakonec oteřeme oči, cvičení ukončíme procítěním vděku.