Květnové akce 2014

Úterý 6.5. 2014 od 18. hodin Harmonizační cvičení čikung a tači v čp 58 v Rabštejnské Lhotě.  Společně se pomocí cvičení čikung a taiči protáhneme, rozproudíme toky energií, dechovými a energetickými cvičeními podpoříme své zdraví, závěrečnou relaxací zklidníme mysl a posílíme psychiku.

 

 

 

Středa 14.5.2014 od 18. hodin Úplňkový očistný a léčivý seminář v přírodě

Letošní květnový úplněk bude Měsíc v postavení Štíra. Především tedy bude ovlivňovat pohlavní, močové ústrojí a vyměšovací ústrojí, sexualitu a také tajné, skryté hlubiny nás samých, našeho života.

Abychom energii tohoto úplňku využili co nejvíce pro celkové posílení svého zdraví i psychiky, abychom uvolnily některé bloky, které nám brání žít opravdu spokojeně a šťastně, sejdeme se k tomuto úplňkovému semináři a s pomocí energie Měsíce  se nejprve očistíme od všeho nepotřebného a omezujícího. Potom pomocí energetických a dechových cvičení posílíme právě ty části těla, které tento úplněk nejvíce ovlivňuje, pomocí meditačních cvičení a příjemných rituálků havajské Huna nastolíme celkovou harmonii v našem životě.

Sejdeme se v Rabštejnské Lhotě  na parkovišti za hospodou u rybníka a odtud se vydáme kousek do lesa, na silná místa, kde prožijeme seminář…. Proto vezměte vhodné oblečení a obuv, podložku na sednutí, vodu na pití, bílou bavlnku asi 1 metr, 2 čtvrtky na kreslení a bílou a oranžovou pastelku a podložku na kreslení. V případě nepříznivého počasí proběhne seminář v čp 58 v Rabšt. Lhotě…

Den před seminářem nejíst maso, mléčné výrobky, nejlépe jíst pouze uvařenou rýži a pít pramenitou vodu a lehké zelené čaje.

Příspěvek je 100kč      Přihlášky do 10. května……andel.ivana@seznam.cz, 602 477 558

 

 

 

Středa 21.5.2014 od 17. hodin Co nám nemoc napoví, aneb jak být sobě léčitelem v prostorách terapeutické díly Momo v Chrudimi Čsl Armády 212 u nádraží

Nemoc je informací našeho těla o tom, že tím jak žijeme, porušujeme rovnováhu v našem životě. Nemá cenu s nemocí bojovat, jde o to, rozeznat co nám napovídá a na základě toho dělat změny ve vlastním životě. V každém z nás jsou sebeléčivé síly, které můžeme aktivovat. Konkrétní techniky aktivace sebeléčivých sil si každý sám na sobě vyzkoušíme. Doporučuji v den besedy nejíst maso a těžká jídla a dostatečně pít a pohodlné oblečení, které nám umožní uvolnit tělo a pracovat s dechem.
Od 17:00 hod, vstupné 70,- Kč

 

This entry was posted on 4.5.2014, in Akce. Bookmark the permalink.