Noční meditace pod hvězdnou oblohou

Vážení a milí,

protože je nyní velice zajímavá doba… co se týče energií, které proudí k nám lidem na Zem…. je velice vhodná k celkovému vyrovnávání každého, především po stránce emoční, mentální a energetické, dovoluji si Vás pozvat na výjimečnou Noční meditaci!
Noční meditace pod hvězdnou oblohou 
proběhne ve čtvrtek 1.8.2013 od 21hodin nedaleko rozhledny Bára na Podhůře za Chrudimí.
Sejdeme se u Báry …..
Potřebujete pohodlné oblečení, karimatku nebo deku pod sebe, trochu vody na napití, můžete si vzít málu, nebo nějaký Vám milý předmět s sebou…doporučuji levandulový olejíček jako prostředek k ochraně proti hmyzu…  vezmu s sebou…
Jak bude noční meditace probíhat a co nám může zprostředkovat:
Noční meditace pod hvězdnou oblohou jsou velice silné, přitom nehrozí žádné přeenergetizování…. jsou velmi jemné…..po malém rozcvičení taoisitckými a dechovými cvičeními ulehneme každý na svoji podložku a pomocí vedené meditace budeme zjemňovat a zostřovat své smysly, posilovat své pocity Ucelenosti a  Jednoty, tím budeme čistit některá stará emoční zranění, strachy, nejistotu a posilovat vyrovnanost, pocity sounáležitosti, jistoty a důvěry v sebe i v život jako takový….
Konec počítám po 22.H
Pokud někdo bude chtít zůstat a přespat pod hvězdnou oblohou v přírodě, vezměte si i spacák…. můžeme společně zůstat a rozejít se až ráno….
Příspěvek je 100kč
Doporučuji den před meditací dosti pít a odlehčit stravu… maso vynechat….
Prosím, dejte vědět zájem o účast do středy 31.7.
Přeji Vám krásné dny, zdravím Vás, Ivana
 
This entry was posted on 29.7.2013, in Akce. Bookmark the permalink.