Harmonizační cvičení se živly v přírodě

Příroda se probudila do jara, počasí přeje více pobytu venku, proto opět začneme cvičit harmonizační cvičení s živly v přírodě.

 

O co jde? Náš život je spojen s pěti základními živly: Země, Oheň – Slunce, Vzduch, Voda, Éter. Tyto živly tvoří náš život, jsou součástí našeho těla, ovlivňují naši mysl, naše pocity, jsou projevením Bytí, projevením Energie. proto, když se pomocí cvičení, fyzických, energetických, dechových, relaxačních a meditačních s těmito živly spojujeme, vyrovnáváme toky energií v našich tělech, utužujeme své zdraví fyzické i psychické, ovlivňujeme své prožívání skrze emoce, spojujeme se svým vnitřním Já, se svojí Duší, a v konečném důsledku se spojujeme se vším, co tu kolem nás je jako projevené Bytí, uvádíme tak celý náš život do souladu, otevíráme se skutečné Lásce.

Cvičení s živly jsou jednoduchá, příjemná a účinná pro všechny, kdo mají chuť trávit čas v přírodě, zpříjemňovat si život, sdílet s ostatními. Součástí cvičení je také  harmonizace základních energetických center – čaker, meditace v chůzi, osvojování si vnímání toků energií ve vlastním těle, vnímání energie stromů, kamenů, určitých míst kolem sebe, také předávání si energií s ostatními.

Doporučuji pohodlné oblečení, podložku na sednutí na zem, vodu na doplnění tekutin.

Cvičení bude probíhat v lesní tělocvičně na Podhůře nedaleko rozhledny Bára….půjdete jako k Báře, minete ji po pravé ruce, neodbočíte k ní, ale budete pokračovat dále rovně po cestě kolem lanového centra, na křižovatce nebudete nikam odbočovat, ale půjdete stále rovně až po levé straně uvidíte lesní tělocvičnu…

 

Termín: úterý od 18.hodin každý lichý týden květen, červen……

Prázdninové termíny: 9.7. – 16.7. – 23.7. – 30.7. ……další termíny včas oznámím…

 

Srdečně všechny zvu, Ivana

 

This entry was posted on 10.5.2013, in Akce. Bookmark the permalink.