Meditační seminář při Otevření Bran 8.8.2012

Datum 8.8. 2012 přináší velmi silné energie, které nám mohou pomoci uvolňovat se od minulých zátěží strachu, zklamání, křivd, vin, nemocí, neúspěchů…..energie tohoto období jsou ve vibracích otevírání a aktivování 8. čakry, která souvisí se schopností žití v jednotě, celistvosti, v soucítění… tato čakra spojuje 5. komunikační a 4. srdeční čakru, skrze její rozvoj můžeme komunikovat láskyplně sami se sebou, porozumět svým potřebám, přáním také láskyplně komunikovat s okolím.

Tento seminář je vhodný pro všechny, kdo chtějí do svého života vnášet soulad, radost, spokojenost, štěstí na základě přebírání zodpovědnosti za sebe a  svůj život. Pomocí meditačních a vyrovnávacích technik, automatickou kresbou, spojením s přírodou a základními živly budeme při tomto semináři tyto energie probouzet a podporovat rozvoj naší 8. čakry.

Co potřebujete: pohodlné oblečení, podložku na sednutí, podložku na kreslení, blok, pastelky nebo křídy, vodu na pití.

Sejdeme se  v 18. hodin v Rabštejnské Lhotě na parkovišti u rybníka a odtud se vydáme do lesa. Pokud by bylo nepříznivé počasí, bude seminář uvnitř v čp 58. Seminář skončí asi ve 21hodin.

Příspěvek za seminář je 188kč…..numerologicky: Já teď tady v souladu se sebou a s Bytím

Přihlášky na seminář prosím do 5. srpna 2012

emailem: andel.ivana@seznam.cz či na mobil 602477558