energie úplňku 26.7.2010

V pondělí 26.7.2010  ve 3,36 hodin se měsíc dostane do úplňku a přinese energie Vodnáře.

Jak můžeme energii tohoto úplňku využít? Můžeme odlehčit svému organizmu tím, že budeme držet očistný půst: můžeme například uvařit pohankovou lámanku a tento den jíst pouze tuto připravenou lámanku zhruba rozdělenou na 4 jídla. Stačí si ji k snídani zamíchat se lžičkou medu a pít zelený čaj. k obědu můžeme přidat pár kapek olivového oleje a pár kousků salátu rukola. Na svačinu pohanku a jedno jablko, k večeři můžeme pohanku prokapat olivovým olejem a přidat 5 cherry rajčátek. Celý den pijeme pramenitou vodu po malých dávkách, vynecháme kávu a černý čaj.

Zároveň věnujeme pozornost nohám, lýtku, holeni, kotníku, patě  žilám na nohách. Nohy si během dne dáme několikrát do  vyšší polohy , vytřepeme je a můžeme jemně promasírovat celá chodila, prokroutit kotníky a pomačkat paty. Nechodíme na vysokých podpatcích a nenosíme těsné ponožky. Nohám také prospěje koupel ve studené vodě a mírná chůze nejlépe v lese či po louce. Pokud si k tomu ještě přidáme vědomý pocit radosti, vděku a lehkosti, prospěje nám tento úplněk ještě více.

Vodnář přináší energii objevování, samostatnosti,  vědomí sebe sama, zároveň je trochu vzdorovitý a méně citlivý, ale zcela jistě je průkopnický.

Přeji vám, aby tento úplněk přinesl do vašich životů novou čerstvou energii.