Velikonoční úplněk

Letošní jaro je velice zajímavé, přišlo pozdě, ale nastupuje velmi razantně, co se týče sluníčka a teplot. Navíc se letošní nástup jara hodně přiblížil Velikonocům a zároveň v pátek 9.dubna bude úplněk. Velikonoční úplněk bude velice silný, mohli bychom ho využít k tomu, abychom se zbavili všeho, co již nepotřebujeme, co nás obírá o energii, o radost. Pozor ale, zároveň teď několik dní před úplňkem můžeme cítít emocionální rozladěnost, u někoho by mohla přecházet ve smutek a strach. Ale pokud budeme v tyto dny dobře dýchat, s mírou pobývat na slunku a čerpat je do srdeční čakry, odlehčíme stravu a posílíme ledviny vhodným pitným režimem, nezapomeneme na úklid ve své mysli, můžeme se hodně posílit na nadcházející jaro a léto.
Nezapomeňme na duchovní rozměr Velikonoc, na to, co z nich mohou čerpat všichni, nejen Ti, kdo věří v život Ježíše Nazaretského. Je to doba zrodu nového života, nových nadějí a důvěry v to, že my všichni jsme dokonalou součástí života na naší krásné planetě.
Pokud si vzpomenete a v tuto dobu si „zajdete do zahrady svých splněných přání“, určitě Vám to přinese klid a radost. A když máme v sobě klid a radost, dokážeme to potom také dávat ostatním.