Začne čínský rok buvola

26.ledna 2009 je novoluní a zároveň začne podle čínského horoskopu rok buvola, který skončí 21.ledna 2010.

Mohli bychom využít energii těchto dvou silných vibrací a 26.1. držet očistnou kůru.Osvědčená je rýžová kůra, při níž celý den jíme pouze rýži uvařenou ve vodě bez soli i koření a pijeme dostatečné množství pramenité vody a bylinných čajů. Druhý den je vhodné pít ráno a večer sklenku syrovátky k dočištění organismu a zároveň doplnění potřebných látek.

Jaký bude rok buvola? Buvol je velké, vyrovnané, silné, pracovité, ale také neústupné zvíře. Všechno dělá systematicky, pomalu ale houževnatě. Má smysl pro povinnost a je spolehlivý. V roce buvola se projeví tendence k odpovědnosti,soustavnosti, k praktičnosti,pracovitosti, ale nejen pro sebe, ale také pro obecné blaho. Buvol má vztah k venkovu, neměli bychom zapomínat na přírodu a na chudší oblasti.

V tomto roce bude nutné se k výsledkům propracovávat usilovnou prací, pílí a odpovědností. Potom se dostaví výborné výsledky.

Ve spojení s rokem 2009 podle našeho kalendáře by období, které právě začíná mělo být obdobím práce na sobě pro svůj, ale i pro obecný prospěch, měli bychom být skromější a zodpovědnější, měli bychom mít na mysli, že my nejsme středem vesmíru, ale jeho součástí a podle toho konat.

Věřím, že vše, co nám život přináší je důležité pro náš vývoj, že když budeme žít podle úsloví:“ minulost nemůžeš změnit,budoucnost poznat, žij naplno a v souladu s ostatními cítícími bytostmi přítomný okamžik.“