Jaký asi bude úplněk 17. června 2019

Letošní červnový úplněk nastane v pondělí 17.6. v 10,30 hodin. 

Slunce bude v postavení Blíženců a Měsíc v úplňku ve Střelci. Slunce ve vzdušném znamení, Měsíc v ohnivém.

No, Ohnivé Slunce ve vzdušných Blížencích to je emotivní komunikace, až poněkud konfliktní…. Vodní Luna v ohnivém Střelci, to je protiklad, může to trochu „tahat“, ale pokud se oba elementy vyrovnají, může to být krásný celek. Vlastně jin jang energie. Tedy energie dokonalosti, harmonie.

Ovšem abychom této energie, stavu harmonie dosáhli, budeme muset trošku „zapracovat“ na vlastních myšlenkách, pocitech, slovech i činech. Pokud se necháme ovládat emocemi, nebudeme vážit co kdy kde a jak vyslovíme, pokud nebudeme zklidňovat svoje myšlenky a konat zbrkle a emotivně, asi se do stavu vyrovnanosti, harmonie, klidu a spokojenosti jen tak nedostaneme. 

Rozhodně bychom kolem tohoto úplňku měli být trpěliví se sebou i s druhými, měli bychom být empatičtí a konat podle pravidla „co nechceš aby dělal druhý tobě, ty mu nedělej“.

Na úrovni těla tento úplněk bude nejvíce ovlivňovat křížovou kost, kyčle a stehna, proto určitě nezapomeneme na uvolňovací cvičení., Tibeťané, lehký čikung, osmičkování……  

Také budou ovlivněna  játra, tedy trošku ostropestřece neuškodí, lehčí jídla s větším podílem sezonní zeleniny, bylinky…. a játra souvisí s emocí hněvu, proto se zbytečně nezlobme, to prospěje našim játrům a nám celkově! 

Krásný červnový úplněk Vám přeji! Aloha!