Konec kalendářního roku……

Pomalu se chýlí ke konci jeden rok a přijde další…. je to zvláštní období…. dává nám velké šance…..

Když se nenecháme semlít všeobecným šílením jako jsou přípravy opulentních oslav spojené s přemírou jídla a alkoholu, se strojeným veselím….,můžeme posílit celkově vlastní život.

Zcela jednoduše: spíše než sedět a dělat si předsevzetí do nového roku, která obyčejně stejně nedodržíme……. je prospěšnější a podle mě i velice přijemné zkusit se obrátit k roku končícímu, udělat si takovou malou rekapitulaci toho co jsme prožili a jak jsme to prožili….. Nebudeme lamentovat nad tím, co se nám nepodařilo, co nám kdo nepěkného udělal, ale spíše se pokusíme vyčistit pocity křivdy, viny, zklamání, výčitek…… prostě zkusíme všechny situace, které jsme za rok prožili přijmout, vyhnout se jakémukoliv hodnocení i kritice a pěkně je obalíme do “ Zlatého obalu“…….. napřiklad takto:

 „Přijímám vše, co jsem v tomto roce zažil /la/, kéž je vše prozářeno zlatým světlem Lásky, nechávám minulost minulostí a dívám se s Důvěrou vpřed.“

Procházka v přírodě, celkové zklidnění nám pomůže vykročit do nového roku v energi, svěží a naplněné důvěrou a nadějí! Aloha!

A pokud byste měli chuť , přij’dte 8. ledna na Novoroční seminář, na kterém posílíme vlastní napojení na energie roku 2019: