Program na březen 2015

Středa 8. 3. 2016   od 18h     Beseda Emoce a komunikace 

V prostorách terapeutické díly Momo v Chrudimi, Palackého tř 200

Umění komunikovat je velice důležité, protože komunikace prostupuje celým naším životem a ovlivňuje naše vztahy partnerské, příbuzenské, vztahy s přáteli, vztahy pracovní…. naši komunikaci ovlivňují naše emoce a pokud se budeme učit poznávat a ovlivňovat vlastní emoce, rozeznávat i emoce ostatních, můžeme měnit naši komunikaci a tím zlepšovat svůj život, ale i zdraví psychické i fyzické.

Na praktických příkladech si vyzkoušíme rozeznávat emoce a to jak ovlivňují komunikaci a také si vyzkoušíme, jak můžeme své emoce i komunikaci měnit k lepšímu.

 

Úterý  15. března 2016  od 18.h Prožitkový seminář Jaro a jeho energie

Rabštejnská Lhota

Energie jara je velice silná, 21. března začíná astrologický rok, vše v přírodě začíná nabírat novou svěží energii, je to doba začátků, doba setí, proto je dobré toto uvědomit a v souladu s cykly Přírody a Vesmíru i konat v osobním i profesním životě. Dostávat se do souladu s Přírodou, Životem, to nám přinese sílu, odvahu, radost, schopnost dělat správná rozhodnutí, jít životem v radosti i zdraví. Společně si vyzkoušíme jarní, nové energie vnímat a také s nimi nakládat… pomocí příjemných technik a rituálů…aby naše setba v letošním jaře padla na úrodnou půdu a naše sklizeň poté nám  byla odměnou.

Přihlášky do 12.3.

 

Úterý 22. března Cvičení Aby tělo nebolelo a Duše byla veselá

Rabštejnská Lhota

Příjemné cvičení zaměřené na prevenci a odstraňování bolestí zad a kloubů, na posílení havního stabilizačního systému těla i na psychickou vyrovnanost.

Cviky čikung, taojogy, energetická a dechová cvičení, závěrečná hluboká relaxace na téma Cesta do zahrady mých splněných přání.

Přihlášky do 19.3.

 

Velikonoční Osmičkování výzva na týden od 21. do 28. března

Připojte se ke cvičení Osmiček v předvelikonočním týdnu, prospějete svému zdraví fyzickému, protáhnete celé tělo,  rozproudíte toky energií, zažijete meditaci v pohybu. Tentokrát budeme cvičit ležaté osmičky: postavíme se rozkročmo, prsty rukou zlehka spojíme před hrudníkem a začneme zvolna “kreslit ležaté osmičky, připojíme pohyb celého těla, dýcháme pravidelně a vydatně, očima sledujeme osmičky, které “kreslíme”… uděláme osmkrát na jednu a pak osmkrát na druhou stranu.

 

www.nasandel.cz

andel.ivana@seznam.cz

This entry was posted on 27.2.2016, in Akce. Bookmark the permalink.