Čeká nas ostřejší období 10. a 11. 11. 2015

Máme před sebou dny s energií jedniček – 10. 11. a 11. 11….

a navíc v období novoluní a za vlivu Štíra…. no poněkud ostřejší energie, mohlo by se dost projevovat naše Ego… tak pozor na přílišné sebeprosazování, na nedostatek tolerance a vůbec ostřejší slova i emoce…

Na druhé straně ale zase ty štíří jedničky nám  mohou pomoci v situacích, kdy se se potřebujeme zdravě projevit a prosadit, nebo taky říci NE a DOST!……. uvědomit si vlastní hodnotu…a umět ji prožívat v konkrétních situacích….
Ledviny, močové cesty a pohlavní orgány nyní potřebují naši péči, otužování, práce s dechem, ale i příjemný sex, to vše nám nyní bude prospívat…
Před spaním si dávejme pozor na příliš těžká a mastná jídla a vůbec na přejídání… méně je často více… abychom si spánkem dobře odpočali, nabrali energii na další den, je potřeba tělo nazatěžovat zbytečným trávením…jít spát a pocitem mírného hladu tělo potěší, tělu prospěje…….

A pozor při mlhavém počasí, „abychom nezabloudili.“.. ani na cestách ani v myšlenkách ani ve snech…. proto nezapomínejme na mentální hygienu, práci s emocemi, relaxaci…krásné podzimní dny všem! Aloha!!!