Program březen 2015

Pravidelné aktivity:

Harmonizační a relaxační cvičení

v tělocvičně ZŠ Husova v Chrudimi vždy pondělí od 18,15h a ve čtvrtek od 19,45h

 

Hravé harmonizační cvičení s dětmi v ZŠ v Rabštejnské Lhotě každé úterý od 13,45  školní děti a od 14,30 děti z mateřské školky

 

 

Jednorázové akce:

 

Harmonizační, léčivý seminář na téma: Posilujeme své zdraví bylinnými moxami

Rabštejnská Lhota 58  v úterý 3.3.2015 od 18. do 21 hodin

Tento seminář je ryze praktický, seznámíme se s bylinnými moxami a jejich používáním, každý si prakticky vyzkoušíme moxování a každý si moxování užijeme.

Bylinné moxy se používají tisíce let jako ozdravný, léčebný, preventivní přírodní prostředek, je to vlastně druh akupunktury. Základní principy moxování jsou jednoduché a osvojit si je může defakto každý –  pod vedením někoho, kdo má s moxováním praxi….

Požehování akupunkturních bodů moxami vyrovnává ztracenou energii, posiluje imunitní systém, látkovou výměnu, krevní oběh, uvolňuje svalstvo, prospívá i psychice, celkově osvěžuje.

Přihlášky do 1.3.

 

 

Harmonizační setkání dětí a rodičů

Cvičíme, hrajeme si a zpíváme s malými indiány

Středa 4.3.2015 od 17. hodin v Městské knihovně v Hlinsku v dětském oddělení

 

 

Meditační setkání v energiích magického trojúhelníku  17.3.2015 od 18. hodin v Rabštejnské Lhotě

Nástup jara  v tomto roce bude velice zajímavý a přinese nám i mnoho šancí posílit své zdraví i psychiku….

Letošní první jarní den zároveň nastane zatmnění Slunce, jedno z největších na územmí Čech za několik let. Energeticky  se vlastně vytvoří magický trojúhelník: jarní rovnodennost – začátek astrologického roku – zatmění Slunce…pokud to převedu do popisu šancí, co nám tato situace přinese: dát do rovnováhy tělo, vědomí a pocity….a to vše podpoříme společnou meditací a meditačními technikami…..abychom příchod jara maximálně využili….

Přihlášky do 15.3.

 

 

Beseda Začátek jara, nového astrologického roku, jak tuto svěží energii můžeme využít 

25.3.2015 od 18. hodin v Terapeutické dílně Momo v Chrudimi

Konec, zimy, začátek jara, začátek astrologického roku, to je veliký příliv nové svěží energie, šance pro nové začátky, pro změny v životě ……jaké to jsou konkrétně energie, jak je poznat a  konkrétně  využívat k tomu, abychom se cítili skvěle po těle i po Duši, to vše si povíme a také prakticky vyzkoušíme při naší besedě. Magie příchodu jara, mystika začátku astrologického roku, mystika zrodu nového to je veliké a zajímavé téma, které naši předkové znali a využívali, proto se vrátíme ke kořenům a budeme čerpat z bohatství skutečné Moudrosti.

Besedu zakončíme příjemným relaxačním rituálkem.

 

 

 

www.nasandel.cz

 

 

 

 

 

 

This entry was posted on 20.2.2015, in Akce. Bookmark the permalink.