Akce v únoru 2015

 

Úterý 3.2. od 18 do 21hodin v Rabštejnské Lhotě 58
Prožitkový praktický seminář na téma:  Léčivá moc smíchu
Tento seminář bude na téma smích, jeho vliv na náš život, jeho zázračná léčivá síla nejen pro naše tělo, ale i pro Duši. Účinek semináře bude zesílen úplňkem Měsíce v postavení Lva…. takto postavený měsíc v úplňku nám dává šanci zaměřit se na sebe, na vše, co nám přináší radost a tím i zdraví….
Společně si především prakticky vyzkoušíme, jak smích může měnit naše pocity fyzické, naše myšlenky, naše názory…. a to vše k našemu prospěchu…smích má tu moc, že může měnit i náš buněčný program, tedy vlastně i léčit fyzické tělo…
Již staré civilizace o zázračné síle smíchu věděly…. a my si některé tyto techniky vyzkoušíme a osvojíme, abychom jimi zpříjemňovali vlastní život…. a když my se budeme cítit dobře, budeme  tuto energii moci šířit dál….
Na závěr si prožijeme velice příjemnou a účinnou  léčivou relaxaci “ Fontána smíchu“….
Na seminář vezměte pohodlné nejlépe veselé barevné oblečení, zrcátko, sluneční brýle a jednu svoji fotku z ranného dětství…..
Pitný režim ve formě zelených a bylinných čajů je zajištěn
Přihlášky do 1.2.
Ůterý 10.2. od 18 do 19,15 hodin v Rabštejnské Lhotě 58
Cvičení Aby tělo nebolelo
Relaxační cvičení při kterém pomocí čikung, energetických cvičení a technik na posilování hlubokého stabilizačního systému příjemnou formou vyrovnáme nevyrovnanost v těle, uvolníme velké klouby, páteř,svaly, ale zároveň velice účinnou a bezpečnou technikou HSS posílíme ty části, těla, které jsou oslabené a způsobují bolesti kloubů i zad, pomocí dechových cvičení posílíme imunitní a nervový systém, závěrečnou relaxací zklidníme mysl a posílíme psychiku.
Přihlášky do 8.2:

Středa 25.2. 2015 od 18 hodin  v Momo v Chrudimi
Čísla, jejich energie a význam v našem životě
Každé číslo v sobě nese určitou energii, určité tendence, principy…. již dávné civilizace toto věděly a používaly…my se  seznámíme  s energií jednotlivých čísel, prakticky si to vyzkoušíme třeba u vlastního data narození…. poznáme, jak nám datum narození dává určité dannosti fyzické, povahové.. a tím že to poznáme, můžeme lépe poznat a pochopit sami sebe….
Zkusíme si energii čísel poznat třeba i v některých dalších datech, SPZ aut, čísel dokladů a podobně…
Každé pondělí od 18,15 a čtvrtek od 19,45 v tělocvičně ZŠ Husova v Chrudimi
Harmonizační a relaxační intuitivní tanec a cvičení
Přirozený intuitivní pohyb dynamický i relaxační uvolňuje i posiluje tělo, vyrovnává toky energií, harmonizuje energetická centra, zklidňuje mysl, uvolňuje emoce…..závěrečná relaxace toto vše ještě podpoří.
Srdečně Vás zvu, přeji hezké dny, Ivana
This entry was posted on 28.1.2015, in Akce. Bookmark the permalink.