Kurz osobního rozvoje

Všichni se dostáváme do situací, kdy se nám něco nedaří, kdy se nedokážeme rozhodnout, kdy prožíváme, strach, kdy nás něco bolí na těle i na duši…. Všichni si přejeme, aby nepříjemných situací, problémů, bolesti a smutku bylo v našem životě minimum…. Cestou k tomu je sebepoznávání, odhalování vlastních slabých i silných stránek, pravidelné praktikování technik napomáhajících odstraňovat stres a předcházet mu, pravidelná psychická a mentální hygiena, přirozený pohyb.

Proto otevírám cyklus prožitkových setkání pro ty, kdo chtějí v této oblasti dělat pokroky a zlepšovat tak svůj život.

Setkání budou probíhat v úterý a někdy v neděli  navečer v meditační místnosti v Rabštejnské Lhotě 58 jednou či dvakrát do měsíce vždy od 18 do 21hodin v malé skupince do 10 účastníků.

Co nás bude čekat:

Životospráva a jak ovlivňuje naše prožitky – stravování, dýchání, odpočinek, mentální hygiena, cvičení  pohyb

Prožívání, vnímání a ovlivňování našich emocí, rozeznávání emocí druhých a na základě toho bezkonfliktní jednání

Vnímání energií, rozvoj intuice, aktivní práce s myslí

Rozeznávání vlastních silných a slabých stránek a jejich ovlivňování a využívání

Vztahy, nejen partnerské a jejich uvědomělé prožívání

Vědomé prožívání vlastního těla a pohybu jako cesta k životu bez fyzické bolesti a zbytečné námahy

Rozvoj vlastního potenciálu, kreativity a svobody, rozšiřování schopností dosahovat svých cílů, plnit si svá přání

Předpokládám, že na základě těchto témat se při setkáních budou vytvářet témata další….důležité je nejen získávat informace, ale učit se s nimi nakládat v běžném životě… to nám potom přináší skutečný dlouhodobý prospěch. Budeme si také osvojovat příjemné techniky cvičení čikung, živlů, cvičení kříže, Feldkrirchovu metodu přirozeného pohybu…..seznámíme se s principy havajského učení Huna….

Co budete na setkání potřebovat: pohodlné oblečení, nelinkovaný blok, tužku a pastelky, kyvadlo, nejlépe křišťálové na kovovém závěsu, meditační málu / tu si navlékneme při jedné lekci/ Můžete absolvovat celý cyklus jako kurz, nebo si vybírat jednotlivé lekce

Příspěvek za jednu lekci je 250kč včetně pitného režimu / čaje, šungitová voda/ Můžete si také předplatit 10 lekcí – 2200kč

První setkání proběhne v úterý 7.10. 2014 od 18.hodin v úplňkovém čase… proto téma bude Naše emoce, jak ovlivňují naše tělo, mysl, vztahy a jak je rozeznávat a ovlivňovat.

Přihlášku na setkání 7.10.  prosím do 30. září.

Přeji Vám krásné zářijové dny a těším se naviděnou, Ivana

This entry was posted on 2.9.2014, in Akce. Bookmark the permalink.