Prožitkový Seminář Svatojánská noc aneb setkání s Vnitřním průvodcem

Pondělí 23. června 2014 od 19,30 do cca 23. hodin v lesích na Podhůře za Chrudimí. Sraz účastníků na parkovišti na Podhůře pod rozhlednou Bára.

Tento seminář v přírodě je určen pro všechny, kdo mají chuť prožít kouzlo Svatojánské Noci naplno,setkat se s Vnitřním průvodcem a průvodci z jemněhmotného světa… v krásném prostředí lesů na Podhůře, pocítit energii všech živlů / Země, Ohně, Vzduchu, Vody, Éteru/, spojit se s těmito živly, potkat skřítky, víly a další jemněhmotné bytosti, které se v tuto výjimečnou dobu objevují lidem, kteří připustí možnost jejich existence, kteří věří , že Prostor, který obýváme je daleko větší, pestřejší, než jsme schopni zachytit smysly v běžném životě.

V průběhu tohoto semináře budeme putovat lesy, palouky a mítinami, budeme zábavnou formou své smyly uvolňovat a tím zesilovat, budeme se spojovat s energií stromů, kamenů, zvířat i sami se sebou, se svým vnitřním Já, budeme poslouchat, co nám v tuto kouzelnou noc sdělí nejen vlastní nitro, ale také co nám třeba sdělí ti, kdo tu jsou s námi, ale nemají fyzické tělo jako máme my. Společně také uděláme několik příjemných rituálků…Nechte se překvapit co vše vnímáme když se uvolníme, vyladíme, spojíme s Přírodou a Veškerenstvem…Tak jako předešlé roky, určitě nás budou závěrem semináře provázet Svatojánské mušky, obvykle nás vyprovázejí až na konec lesa….

Co potřebujete na tento seminář: dobrou obuv, pohodlné oblečení, nějaký šperk, talisman, ozdobu připomínající některý ze základních živlů nebo lidské srdce, velký šátek nebo šálu, podložku na sednutí na zem, lahev s vodou na doplnění tekutin, 4 čtvrtky, pastelky, podložku na kreslení,  bílou stužku asi 1 metr dlouhou ,pytlík na kamínky, větvičky, lístečky…ve kterých si odnesete na fyzické úrovni to, co prožijete během letošní Svatojánské Noci.

Doporučuji den před seminářem odlehčit stravu a dostatečně pít.

Příspěvek za seminář je 299kč. Přihlášky prosím do 20. června.