Lehká očistná odlehčovací kůra na pět dní

 

..milí přátelé mohu doporučit jednu lehkou příjemnou a účinnou čistící odlehčovací kůrečku, kterou jsem právě absolvovala: je na pět dní….

1.den: jíte normálně, jen vyloučíte cokoliv z masa a mléka, bílé pečivo, cukr pokud není ve formě rozinek, datlí… pijete bylinné čaje, pramenitou vodu, ne černý čaj, kafe a alkohol…

2.den: dáte si pústík jen o pramenité vodě…

3. den: začnete ráno vodou se solankou, potom zelený nejlépe matchá čaj, 7 dýňových semínek…, pár plátků kokosu, 5 datlí… oběd salát z rukoly, polníčku, dubáčku,petrželky, pažitky, zakapaný olivovým olejem troškou balzamico, posypaný slunečnicocvým semínkem, svačinka 3 sušené meruňky a 3 datle, čaj matchá, večeře salát z čerstvé červené řepy jen oloupané, pokrájené na tenké plátky, pokapané olivovým olejem, trošku citronovou š´távou…celý den pít vodu….

4. den: předem si uvaříte cca 150g kvalitní rýže a tu pak jíte na 4 až 5 částí za den, pijete vodu, zelený čaj….

5. den. ráno matchá čaj, miska rýže s medem a dýňovým semínkem, oběd salát z čerstvé zeleniny zakapaný oliv. olejem, troškou balzamica nebo jablečného octa, svačinka jablko s mrkví, večeře míchaný salát s těstovinami, nejlépe pohankové…. a pořád voda voda….

první den po skončení kůry doporučuji nejíst ještě maso, bílé pečivo, mléčné výrobky kromě bílého jogurtu ale ne ke snídani… nejlépe nějakou zeleninku restovanou, jáhly, pohanku… pokud vydržíte bez masa ještě další 2 až 3 dny, vaše se tělo se bude radovat a budete se cítit báječně!

Pokud po dobu kůry zařadíte ještě cvičení typu čikung, dechová cvičení, relaxační a meditační cvičení, účinek ještě vzroste.