Vánoce se blíží… naše nabídka andělského cukroví:

opět se nám blíží Vánoce a tak přichází i naše nabídka zdravého vánočního cukroví z čistých a plnohodnotných surovin.

 

Stejně jako v předešlých letech nabízíme:

Zdravé andělské vánoční cukroví (asi 15 druhů cukroví): např. špaldová srdíčka, kokosová kolečka, vinné hvězdičky, bio čokocookies, marokánky, datlové bochánky, zázvorky, perníčky, vanilkové rohlíčky, celozrnné linecké, mrkvové sušenky atd. Cena 315,-/kg

 

Novinkou je:

Matcha cukroví, sladké mlsání s přídavkem Matcha Tea, což je nejkvalitnější zelený čaj, který prospívá celému našemu tělu, má 10x větší antioxadační účinky než běžný zelený čaj a přitom nezatěžuje naše játra a ledviny, zlepšuje paměť a soustředění, zrychluje metabolismus, odbourává tuky a cukry v krvi … např. Matcha koule s kokosem, Matcha linecké, Matcha ovsenky, Matcha cantuccini … Cena 150,-/300g

 

Vše je pečeno z domácích kvalitních a bio surovin: celozrnné mouky, třtinový cukr, melasa, javorový sirup, med, domácí marmelády, ořechy a sušené ovoce , biokakao… a jsou zachovávány přirozené a šetrné postupy přípravy.

 

 

Objednávky příjmáme do konce listopadu a cukroví bude k odběru nejdříve od 15.12.2012 ( po Chrudimi a nejbližším okolí budou opět uskutečněny závozy až do domu).

 

Dále je možné objednat vánoční štoly, mazance, vánočky, domácí pečivo – špaldové rohlíčky a houstičky…. cena dle druhu množství na vyžádání..