Program na červen 2013

         

 

 Harmonizační a intuitivní tanec v tělocvičně ZŠ Husova v Chrudimi v pondělí od 18,15h a čtvrtek od 19,45 každý týden do 20. června, potom opět od září.

 

Harmonizační cvičení s živly

Příjemné cvičení v přírodě, společně se spojíme se základními živly: Země, Oheň, Vzduch, Voda, vyrovnáme toky životních  energií,  zharmonizujeme základní čakry,dechovými cvičeními se uvolníme, relaxačními a meditačními technikami  prospějeme tělu i mysli. Karimatku a vodu na pití s sebou.

V lesní tělocvičně za rozhlednou Bára úterky od 18hodin:  4.6. – 18.6. – 25.6.

 

Léčivá  meditace na téma: Mé vnitřní Já

V každém z nás je potenciál samoléčivých sil, které se většinou oslabují  způsobem jak žijeme, jak se stravujeme, jak zapomínáme na psychohygienu , na čištění mysli, na celkovou relaxaci a regeneraci. Toto meditační setkání je cestou k tomu, abychom tyto samoléčivé síly v sobě povzbudili, aktivovali. Prostřednictvím dechovým, energetických, relaxačních technik a závěrečnou meditací. Stačí přijít, v pohodlném světlejším oblečení s chutí něco pro sebe udělat. Nemusíte mít žádnou praxi s meditováním a podobnými věcmi…Den před léčivou meditací je vhodné odlehčit stravu – vynechat maso a mléko…. Dostatečně pít. Přihlášky do 10.6.

Středa 12. června 2013 od 18,30 v Andělské oáze v Rabštejnské Lhotě 58.

 

Prožitkový seminář Svatojánská Noc

Tento seminář je pro ty, kdož chtějí zakusit kouzlo Svatojánské Noci, času kouzel a zázraků, potěšit se, uvolnit, zažít něco neobyčejného…..…více info na www.nasandel.cz, Přihlášky do 20.6.

Neděle 23.6. od 19 do 22 hodin v lesích na Podhůře

 

Srdečně Vás zvu, Ivana

This entry was posted on 30.5.2013, in Akce. Bookmark the permalink.