Energie dne 22.5.2013

Energie dne 22.5.2013 je vhodná k tomu, abychom vnášeli harmonii do svého života: numerologicky tento den vypadá asi takto: Harmonie pro nás, nechme se směřovat harmonií k harmonii, jděme k tomu tvořivou hravou cestou, sdílejme toto s druhými, projevujme Lásku, Přátelství!

Měli bychom to dělat na všech úrovních: na fyzické úrovni je vhodné odlehčit tělu od konzumace masa a mléčných výrobků, měli bychom dostatečně pít, především pramenitou vodu, vhodný je zelený čaj a čaj matchá, který nejen výborně odvádí toxiny z těla, ale také podporuje naši mysl, zklidňuje ji, pomáhá soustředit se, zlepšuje naší paměť.

Tento den bychom měli provádět dechová cvičení, abychom rozproudily toky životních energií, měli bychom protáhnout a zároveň uvolnit tělo, aby mohlo odcházet přebytečné napětí, které se v nás běžným žovtem usazuje.

Dobré je dnes relaxovat a také meditovat.

Pokud se někdo budete chtít připojit k meditaci, můžete to udělat dnes večer: připojte se k naší meditaci – na závěr semináře budeme společně meditovat od 19,30 do 20 hodin. Před meditací je dobré alespoň 2 hodiny nejíst.

 Stačí se v tuto dobu posadit na klidném tichém místě, kde vás nebude nic rušit, zapálit si svíčku, nejlépe světle zelenou či modrou, zahledět se na světlo svíčky, zklidnit a potom opustit myšlenky. Pokud zvolíte polohu vleže na zádech, zavřete jen oči…. Chvilku  budete jen vnímat svůj dech, pociťovat tlukot svého srdce a myslí a Srdcem se spojíte s dalšími meditujícími – na dálku – téma dnešní meditace bude:

 Přijímám a propouštím vlastní minulost, pociťuji vděk za přítomnost a mám důvěru v budoucnost…..

 s  touto myšlenkou, můžete ji i nahlas vyslovit… setrváte po dobu 5 až 20 minut a budete se pouze bez usilování soustředit do vlastního nitra, bez myšlenek….. zůstaňte v meditaci tak dlouho, dokud vám to bude příjemné.

Ukončete meditaci třemi vydatnými nádechy a výdechy, pomalu zostřete zrak a pozvolna se rozhýbejte.

Po meditaci již nevykonávejte žádnou práci, nejezte, jen pijte vodu nebo čaj, je dobré jít dříve spát, spánek do půlnoci je nejvydatnější.

Přeji Vám, aby Vám meditace přinesla klid, potěšení, celkový prospěch.

Aloha!

 

This entry was posted on 22.5.2013, in Akce. Bookmark the permalink.