Andělské cvičení na dnešní den: projevování vděčnosti, cesta k zázrakům

Dnešní cvičení nám pomůže k tomu, aby se v našem životě mohly začít projevovat zázraky!

Projevování vděčnosti je cestou právě k tomu, abychom zázraky v životě zažívali.

V průběhu dne, když mám chviličku času, si snažím vybavit, za co mohu zrovna v dané chvíli projevit vděk…. někdy se to může zdát těžké, když prožívám něco nepříjemného, něco, co hodnotím jako obtíž, nepohodlí, nehodu, nemoc….ale to je  jen úhel pohledu…. a ten mohu změnit… podívat se na prožívanou událost z jiné strany…. mohu tak zjistit, že daný problém vlastně problémem není, že je to šance něco na sobě změnit, někam se posunout, obohatit se o nový prožitek…. Samozřejmě je jednoduší projevovat vděčnost, když zrovna prožívám pěkné chvilky…. přesto ale většina lidí v těchto chvilkách vděčnost neprojevuje, vůbec ji necítí, neví, že může prožívat něco tak báječného, jako je pociťování a projevování vděčnosti.

Například mohu projevovat vděčnost za to, že jsem se ráno probudila, že jsem vstala z postele, že jsem měla možnost se nasnídat, že mám oblečení, které si mohu obléknout, že mám práci, že dýchám, že vidím, že se pohybuji, …. je toho nepřeberné množství, za co mohu být vděčná….. a když vědomě začnu pozornost zaměřovat na to za co mohu být vděčna, energie vděčnosti potom do mého života přitahuje spokojenost, štěstí, hojnost, radost, zdraví, úspěchy….. je to jen na mě, stačí to začít dělat!

Já teď pociťuji vděčnsot, že mohu tady na andělských stránkách psát to, co mám potřebu Vám sdělit….. Aloha!!!! Krásný den plný vděčnosti!!