Posílení obranyschopnosti organizmu, renegerace, posílení prsychiky v zimním období v bylinných parních lázničkách

 

Bylinné parní  lázničky Baobab

 

Lázničky Baobab jsou  výborným  přírodním prostředkem pro relaxační procedury. Teplota uvnitř dosahuje 40st Celsia s maximální vlhkostí. Dochází tak k napařování celého těla mimo hlavu, která je položena mimo  dřevěný parní box.

Za použití různých druhů bylin a jejich směsí dochází k celkovému příjemnému prohřátí organizmu, které pomáhá účinnému vstřebávání léčivých bylin celým tělem, k celkovému fyzickému uvolnění: uvolnění veškerého svalstva a následně tak páteře,detoxikaci  organizmu , posílení obranyschopnosti a také zklidnění psychiky.

Zároveň probíhá příjemná inhalace bylinných výparů, která zprůchodňuje a vitalizuje dýchací cesty, dutiny, průdušky a plíce. Propařované byliny zároveň příznivě působí na pokožku obličeje.

Lázničky jsou z topolového dřeva, pára prochází skrze dřevěný rošt, na kterém klient pohodlně leží.

Lázničky lze používat jako samostatnou proceduru, nebo je absolvovat například po masáži šiatsu, po klasických masážích, po terapii solnými krystaly či po terapeutickém sezení.

Procedura v lázničkách se absolvuje ve spodním prádle – ženy v kalhotkách, muži ve slipech, trvá cca 25minut. Je vhodné  alespoň 2 hodiny před použitím lázniček nejíst, jen pít.

Cena samostatné procedury v lázničkách je 230kč, při kombinaci s některou terapií je to 180kč.