Poselství Dejvá Li

Poselství světelného průvodce Dejvá Li 26.12.2012

 

Milovaní,

 

Brzy nadejde další období Vašich životů. Nastane nový rok. Je to příležitost přijmout nový začátek. Aby však něco nového mohlo začít, musí něco starého skončit.  Máte nyní příležitost ukončit to, co vám nepřináší radost, spokojenost, naplnění, zdraví …. Můžete svobodně rozhodnout o tom, co budete nadále  dělat, jak budete nadále myslet, co budete nadále cítit a prožívat.

Máte svůj život ve svých rukou. Nesnažte se svalovat viny za své neúspěchy, bolesti a zklamání na druhé, na osud. Nespoléhejte na nikoho a na nic, že vás  učiní šťastnými, zdravými, spokojenými. Pouze vy sami můžete sami sebe činit šťastnými, zdravými, spokojenými.                                                                                                                                                                                                                                                              Pouze vy sami můžete opustit staré vzorce myšlení, jednání a prožívání.                                                                                                                                                                                                                                                             Můžete to udělat  teď hned.

estaňte se zaobírat minulostí, přestaňte se zaobírat budoucností.  Začte opravdu prožívat přítomnost.  Právě teď vnímat vlastní dech, teď vnímat to, co cítíte, to co slyšíte, to co vidíte. Učte se vnímat okamžitou nádheru obyčejných situací, Učte se vnímat nádhernou pestrost mozaiky života, to vy jste ti, kdo ji vytvářejí.                                                                                                                                                Žijte jako malíř, který právě bere do ruky štětec, namáčí ho v barvě a nanáší první tahy na čistý papír….. a  pod jeho rukama se vytváří obraz, který je jeho vlastním výtvorem a zároveň jeho stopou na mapě života, neopakovatelnou, jedinečnou.

Můžete nyní vzít čistý papír, barvy a štětec  a začít vytvářet nový obraz vlastního života, na základě svobody, vděčnosti, důry a lásky.

 

S láskou Dejvá Li