Transformační meditace 11.11.2011

 

Milí a Vážení,

 

Letošní rok je velice silný na příležitosti měnit se tak, aby náš život začal být naplňován štěstím, zdravím, radostí a hojností na všech úrovních.

 

Energie data 11.11.2011 jsou velice silné a přinášejí nám možnost skutečně udělat zásadní posun ve svém životě, opravdu rozpouštět stará zranění a bloky, které nám brání jít cestou štěstí.

Jak nám v tom může pomoci transformační meditace 11.11.2011? Můžeme společně a zároveň každý sám pro sebe a za sebe tyto bloky pomocí společného odpuštění odeslat pryč, rozpustit je. Když to v tento den uděláme, máme velikou šanci, že se nám bude dařit to nové, radostné a zdravé v sobě a ve svém životě udržovat.

 

Nabízím proto sejít se k Transformační meditaci 11.11.2011 v 19 hodin v Rabštejnské Lhotě čp 58 a  hodinku se společně „měnit“…..

 Pokud chcete přijít, celý tento den již od rána pouze pijte vodu a slabý zelený čaj, k jídlu si pokud možno dejte jen po misce rýže ráno, k obědu a nejpozději v 17hodin. Oblečte se do pohodlného světlého oblečení, před meditací se osprchujte vlažnou vodou bez mýdla, můžete použít solné mýdlo… a vyčistěte si ústa olivovým olejem: trošku olivového oleje dejte do úst a po dobu asi 2 minut převalujte v ústech. Potom vyplivněte a vypláchněte ústa vlažnou vodou a jazyk očistěte špachtličkou či lžičkou a znovu vypláchněte vlažnou vodou .Na meditaci si vezměte s sebou polštářek na sezení a pokud máte, tak málu.

Kdo bude mít zájem  si po meditaci ještě pomocí automatické kresby energii  transformace a rozpuštění bloků přenést do fyzické úrovně, vezměte si čtvrtku a pastelky či křídy a podložku na kreslení.

Příspěvek za meditaci je 100kč, pomůžeme tím zvířatům umístěným v útulku v Chrudimi lépe přežít zimu.

 

 

Prosím, oznamte svoji účast na meditaci nejpozději do 7.11.2011

 

Přeji všem šťastný den, Ivana Verner

This entry was posted on 31.10.2011, in Akce. Bookmark the permalink.