Poselství Dejvá Li světelného průvodce

Poselství světelného průvodce Dejvá Li 13.dubna 2011

 

Moji milovaní,

 

Doba jara je obdobím nových začátků, úklidu po zimě, setby a spojování se s matkou Zemí.

Potřebujete nyní klid na to, abyste se obrátili do svého nitra a objevili tam zbytečné pozůstatky minulosti. Pozůstatky bolestí, zranění, vin, křivd, strachu, nedůvěry, beznaděje a slabosti.

Minulost není vaší součástí. Když se od minulosti odpoutáte, otevře se vám radostnější přítomnost a vaše budoucnost bude svobodnější a světlejší.

Udělejte si čas na to, abyste si ujasnili svou představu budoucnosti jako cesty, která má nekonečné možnosti a nekonečné příležitosti, stačí jen si je umět představit, uvěřit v jejich uskutečnění a na tu cestu nastoupit. Svobodně, s otevřeným srdcem, klidnou myslí, radostí, nadšením a důvěrou v sebe a v život sám.

Je období vhodné pro zasetí nových semínek, nových začátků. Aby semeno mohlo být zaseto, musí být obdělána půda, odstraněn plevel, připraveny brázdy, ve kterých se semínko usadí, začne klíčit a posléze růst nová rostlina.

K růstu je třeba světlo, vzduch, vláha, živiny a láskyplná péče hospodáře.

Tou půdou je vaše srdce, tím semínkem naděje, světlem je láska, vzduchem je svoboda, vláhou je víra, živinami je poznání a láskyplnou péčí je vaše vědomí si daru života a zodpovědnosti za tento dar.

To, co nyní zasejete, bude klíčit, růst a přinese vám ještě v tomto roce úrodu. Sklidíte jen to, co jste zaseli, podle toho jak jste se o to starali a sklidíte to až přijde doma sklizně.

Pokud byste chtěli sklízet dříve, sklidíte nezralé a užitek vám to nepřinese. Pokud sklidíte pozdě, plody budou přezrálé a užitek z nich malý.

Pokud budete lakomí, chamtiví, budete chtít sklízet jen pro sebe, radost a štěstí vám to nepřinese.

Pokud se o sklizeň podělíte s ostatními, dostanete víc, protože se o užitek z úrody podělíte a radost budete sdílet s ostatními.

Zasejte do připravené půdy ta nejlepší semínka, starejte se o ně s láskou, přihlížejte jak klíčí a rostou a těšte se na novou úrodu!

Spojujte se s matkou Zemí, vnímejte dary, které vám nabízí, berte si jen to co opravdu potřebujete, dělte s o to s ostatními a oplácejte Zemi její lásku svojí láskou, vděčností a pokorou.

Země je vašim domovem, tím, kdo vám dává potravu, kterou zaháníte hlad, vzduch, který dýcháte ,vodu, kterou uhasíte žízeň, prostor k životu. Nezapomínejte jí to oplácet láskyplným zacházením s přírodou a všemi bytostmi, které tu žijí a sami se sebou!

S láskou Dejvá Li