Nové semináře pro rok 2011

Pro rok 2011 připravuji nové sebepoznávací  a léčivé semináře a kurzy. Jsou určeny pro všechny, kdo chtějí poznávat sami sebe  i  svět kolem nás a na základě tohoto poznávání zlepšovat svůj život po všech stránkách. Na úrovni fyzického zdraví, prožívání vztahů, práce, zkrátka celkově se učit žít hezký a  radostný život. Abychom mohli žít hezký život, potřebujeme poznat co nám brání ho hezky žít a hledat cesty k odstraňování těchto zábran. Zároveň poznávat cesty k tomu, abychom dokázali do svého života vnášet radost, zdraví, hojnost, lásku.

Některé semináře budou 3hodinové, jiné celodenní, podle tématu. Při seminářích budeme používat relaxační a meditační techniky, mantry,dechové cviky, mentální cvičení, energetická cvičení, čikung, a automatickou kresbu.

Témata připravovaných seminářů:

Dar života….seminář při kterém budeme  pomocí meditací a harmonizačních cvičení přijímat dar života, bezpečí a důvěru v život.

Dar ženství….seminář určený pro ženy,ve kterém se budeme seznamovat se vším, co náleží k tomu, že jsme ženy po stránce fyzické, psychické, energetické, vztahové. Budeme se pomocí různých technik učit prožívat ženství v radosti a zdraví.

Základy mystiky a magie…..seznámíme se s vesmírnými zákony, s tím jak fungují, jak jejich poznání můžeme využívat k tomu, abychom žili hezky a pomáhali žít hezky druhým lidem. Naučíme se drobná prospěšná kouzla využitelná v běžném životě

Cesta do zahrady mých splněných přání…..seminář, ve kterém se pomoc relaxačních a meditačních technik spojíme s vlastním nitrem, se svými sny a přáními a naučíme se sny a přání správně mít a žít.

Základy tibetského budhismu a myšlenky 14. dalajlamy a jejich využití pro zlepšování našeho každodenního života.