Otevřeli jsme rodinné bistro v Chrudimi….Feast Masarykovo náměstí 58

Rodina je velký fenomém, především rodina, která drží při sobě zcela přirozeně, tak nějak řekla bych… že nemůže jinak…. prochází různými zkouškami, i takovými, kdy to vypadá, že se už rozpadá, ale protože to její lidé zvádnou, pochopí a přijmou změny, které Život přinesl, nerozpadne se, ale jakoby se zrodila na nových, daleko pevnějších základech…. ano, píšu o naší rodině…. prošla rozvodem manželství, smrtí člověka, který byl velikou kotvou a motorem pro ostatní, otevřela se příchodu nových lidí, začala se stavět na zcela nových základech, nebylo to lehké, trvalo to dlouho, docházelo k prověřování jednotlivých lidí v rodině, a ti, kdo prošli zkouškou Ohněm, posíleni, znovuzrozeni  začali  vytvářet základy opravdové Rodiny, kdy svoboda jednotlivých lidí a vzájemná podpora, pochopení, pokora, spolupráce…. vytváří báječné podhoubí k novému růstu…. 

Naskakuje mi  Jan Werich a jeho slova: když všichni dáme ruce dohromady, uděláme moc….. a není to klišé…. když se to opravdu žije…. každý dáme tu trochu, kterou umíme a vytváříme pestrou mozaiku nápadů a projektů, z nichž jeden se právě zrodil: rodinné bistro Feast v Chrudimi…. produkty z farmy, šikovné ruce několika lidí, umělecká invence, schopnost komunikace, radost z činnosti, schopnost vzájemně se domlouvat, tolerovat, respektovat, obohacovat….. to vše se prolíná v právě spuštěném bistru…..

Otevřenost je naší ideou… otevřenost pro všechny, kdo k nám přijdou za dobrým jídlem, ať už jsou vegani, vegetaruáni, milovníci masa, ať jsou mladí či staří, všichni se tu budou cítit dobře, protože nikoho nevyvyšujeme, ani nikoho nevylučujeme…. v pestrosti je krása a vzájemné obohacování…. půjdete kolem a můžete se u nás nasnídat, nebo si snídani či svačinu vzít s sebou….. máte chuť na oběd?…. můžete si k nám přijít oběd sníst, nebo si ho odnést, také si můžete oběd objednat přivézt domů, nebo od práce….. máte chuť na něco malého sladkého?…. stavíte se u nás a určitě uspokojíte své chutě…. chcete se zakousnout do pořádného masa?… určitě si u nás vyberete…. a pokud dáváte přednost bezmasým, či dokonce Raw pokrmům, neváhejte a přijďte…. chcete si objednat pohoštění domů, do firmy…. jsme připraveni Vám vše připravit a přivézt… máte chuť si při originálním kurzu vaření užít zábavu i uspokojit své chuťové buňky?…. chystáme pro Vás zážitkové kurzy vaření……a v sezôně si u nás budete moci vyzvedávat farmářské bedýnky z nší rodinné farmy…. máte ještě nějaké nápady, které by nás mohly inspirovat?….. budeme rádi, pokus se nám ozvete…. přes email: feast@feast.cz….přes fb bistro feast… nebo osobně přímo v bistru…. Chrudim Masarykovo náměstí 58 Feast…

img_3196

img_3034

 

img_3044

img_3043