Úplňky ve 4. čtvrtletí roku 2016

V říjnu nastane úplněk Měsíce 16.10.2016, Měsíc bude v Beranu, Slunce ještě ve Vahách a k tomu numerologicky v datu dne hodně jedniček, 2 šestky….tento den bude rozhodně zajímavý…. energie očisty, nejen samozřejmě fyzické, ale i psychické, mentální a karmické… můžeme toho využít k dořešení, vyřešení toho, co máme řešit….pokud se tomu budeme vyhýbat, bude nás to k řešení tlačit silou… nemá prostě cenu klást odpor Životu a stavět se k situacím čelem…… Beraní úplněk nám v tom může pomoci, Váhavé Slunce nám vtom zase může svojí váhavostí trochu překážet, ale v podstatě jde o to se nevyhýbat tomu co mám udělat, neidkládat to na jindy….

Na fyzické úrovni bude tento úplněk nejvíce ovlivňovat hlavu, jazyk, zuby a tepny…..

 

V listopadu nastane úplněk Měsíce 14.11.2016 , Měsíc v Býku, Slunce ve Štíru, numerologicky opět trochu ostřejší energie: hodně jedniček, čtyřka, šestka….bude nás to směřovat k vytváření pořádku ve svém životě a k odstraňování chaosu…Býčí Měsíc to bude trochu ovlivňovat do úrovně materiální, fyzické, ale i do úrovní vášní a krásy….

Na fyzické úrovni bude tento úplněk nejvíce ovlivňovat krk, hlasivky,hlasivky, štítnou žlázu….

 

V prosinci nastane úplněk 14.12.2016 v Blížencích, Slunce bude ve Střelci, numerologicky tento úplněk bude přinášet energii udělat si pořádek ve vztazích, k sobě i k druhým…..v předvánoční době hezké téma…. Střelecké Slunce do toho bude vnášet téma víry a širších souvislostí našich životů….

Na fyzické úrovni bude tento úplněk ovlivňovat nejvíce paže, ramena, ruce, průdušky a plíce….